در این مقاله با برترین پلتفرمهای تبلیغات آنلاین در سال 1403 با شما هستیم , هر کسبوکاری برای ادامه بقای خود به مشتری و مخاطب نیاز دارد.یکی از بهترین راه ها برای حفظ مشتریان خود , بالا بردن کیفیت خدمات و یا محصولات است که به مشتریان ارائه میکنید. اگر در بهینهسازی سایت خود برای موتورهای جستوجو (سئو) همچنان تاخیر دارید و آن را شروع نکردهاید؛ باید بگوییم که این مورد یکی از بهترین گزینهها برای ساخت پایههای موفقیت شما در مارکت نت ایران است.
اما جمله کلیشه ای وجود دارد که احتمالاً شما هم آن را شنیده باشید. “عملیات بهینه سازی سئو زمان بر می باشد و دستیابی به نتیجه , نیازمند تلاش فراوان و استفاده از تکنیکهای مختلف است.” اینجاست که تبلیغات آنلاین وارد میدان شده و به عنوان گزینهای متفاوت و قابل دسترس، این امکان را برای کاربران فراهم میکند تا فروش محصول در سایت خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهند. در این مقاله تصمیم گرفتهایم که برترین پلتفرمهای تبلیغات آنلاین در سال 1403 را بهتون معرفی کنیم و در آخر مقاله بفهمیم که هر کدام از این پلتفرمها مناسب چه مدل از کسبوکارها می باشند.
در دنیای رقابتی آنلاین امروزی، استفاده از پلتفرمهای تبلیغاتی مناسب اساسی برای بهبود سئو و جلب ترافیک واقعی به وبسایت است. در این مقاله، به بررسی برترین پلتفرمهای تبلیغات آنلاین در سال 1403 – 20223 و راهنماییهای مهم برای استفاده از آنها به منظور بهبود سئو و جلب ترافیک متمرکز میشود. پیشنهاد میکنم تا انتهای این مقاله با ما باشید.
برترین پلتفرمهای تبلیغات آنلاین در سال 1403
هیچ دو پلتفرم تبلیغاتی را نمیتوان پیدا کرد که نتایج یکسانی را برای کسب و کارها داشته باشد. پلتفرمی که برای یک کسبوکار جواب داده است؛ لزوماً نمیتواند برای شما و کاربران هدفتان نیز مناسب باشد. با این وجود مهم می باشد که پربازدهترین و بهترین پلتفرمهای تبلیغاتی را اول راه شناسایی کنید تا بهترین نتیجه از تبلیغات در اینترنت را بتوانید بگیرید. بهترین تبلیغات آنلاین در اینترنت کدام خواهد بود
در پایین ,بهترین پلتفرمهای تبلیغات آنلاین در سال 1403 را معرفی کردیم که میتوانید از این ها برای توسعه وبسایت و کسبوکار خود و افزایش فروش استفاده کنید:
- گوگل ادز
- فیسبوک ادز
- اینستاگرام
- یوتیوب
- لینکدین ادز
1- گوگل ادز :
گوگل ادز به عنوان یکی از برترین پلتفرمهای تبلیغات آنلاین در سال 2023 شناخته میشود. این پلتفرم به کاربران ومخاطبان امکان میدهد تا تبلیغات خود را در نتایج جستجوی گوگل، در سایتهای شریک گوگل، و در شبکههای اجتماعی گوگل مانند YouTube و Gmail نمایش دهند. با استفاده از گوگل ادز، میتوانید به طور مستقیم با مخاطبان خود در ارتباط باشید و ترافیک مرتبط را به وبسایت خود جذب کنید.
هنگامی که از موتورهای جستوجو صحبتی به میان میآید؛ شرکت گوگل با داشتن حدود ٪80 از سهم بازار جهانی، به عنوان بهترین و محبوبترین موتور جستوجو در دنیای دیجیتال شناخته میشود. کاربران با استفاده از پلتفرم تبلیغات در گوگل ,وبسایت های دارای کسبوکار میتوانند کمپینهای تبلیغاتی مختلفی مانند کمپینهای سرچ یا دیسپلی یا اپلیکیشن را برای هدف گیری کاربران خود راهاندازی نماییند. البته که گزینههای دیگری مانند تبلیغات نصب اپلیکیشن و تبلیغات در یوتیوب نیز از روش های تبلیغاتی پرطرفدار در گوگل هستند. نحوه پرداخت هزینه هم در این شبکه به صورت پرداخت به ازای هر کلیک (PPC) می باشد؛ یعنی که شما فقظ هنگامی هزینه تبلیغات را پرداخت مینمایید که مخاطبان شما بر روی آن کلیک کرده باشند.
کمپینهای سرچ گوگل از محبوبترین گزینههای تبلیغاتی گوگل هستند. هنگامی که مخاطبین در صفحه جستجوی گوگل کلمه ای را جستجو میکنند؛ این تبلیغات به آنها نمایش داده شده و معمولاً در نتایج اول صفحه و در کنار نتایج طبیعی نمایش داده میشوند. به عنوان مثال اگر شما عبارت کلمه “خرید گیفت کارت” را در گوگل سرچ کنید؛ سایت هایی که روی این کلمه تبلیغ داده اند همراه با کسایی که به صورت طبیعی و سئو شده روی این کلمه کار کرده اند نمایش داده می شود.
تبلیغات دیس پلی اما در شبکه دیسپلی گوگل (GDN) نمایش داده میشود؛ شبکه Display شبکه ای است که با بیش از 3 میلیون وبسایت در حوزههای مختلف تشکیل شده است. در این نوع از تبلیغات شما میتوانید وبسایتهایی که پذیرای تبلیغات شما می شوند را با استفاده از موضوعات مختلف و کلمات کلیدی هدف گیری نمایید. حتی شما این امکان را هم دارید تا سایتهای مشخصی را برای نمایش تبلیغات وبسایت خود انتخاب کنید.
گوگل ادز برای چه کسبوکارهایی مناسب است؟
کمتر کسبوکاری را میشود پیدا کرد که گوگل ادز برای آن کاربردی نبوده باشد. فرقی هم نمیکند که شما به دنبال افزایش ترافیک وبسایت و فروش بیشتر خود باشید یا تصمیم دارید تعداد نصبهای اپلیکیشن خود افزایش دهید و یا حتی قصد دارید آگاهی از برند و مارکت خود را افزایش دهید؛ گوگل ادز برای همه نیازهای کسبوکار شما گزینه تبلیغاتی مناسبی دارد.
چنانچه فکر میکنید که تبلیغات در گوگل مناسب کسبوکار شماست؛ میتوانید با ما تماس گرفته یا در واتس آپ و تلگرام برامون پیام بگذارید تا شما را در رابطه با تبلیغات راهنمایی کننم.
2- فیسبوک ( Facebook )متا
فیسبوک ادز یکی دیگر از پلتفرمهای برتر تبلیغات آنلاین در سال 2023 است. با امکانات تارگتینگ قوی، این پلتفرم به کاربران امکان میدهد تا تبلیغات خود را به دقت به مخاطبان مورد نظر خود نشان دهند. با تبلیغات در فیسبوک، میتوانید به طور موثر با مشتریان پتانسیل خود ارتباط برقرار کنید و ترافیک متناسبی را به وبسایت خود جذب کنید.
Facebook ، پلتفرمی می باشد که ماهانه نزدیک به 5 میلیارد کاربر از این شبکه استفاده میکنند. کسایی که قصد تبلیغات در فیسبوک را دارند؛ میتوانند تبلیغات خود را علاوه بر فیسبوک در زیر مجموعه های شرکت متا مانند اینستاگرام و بقیه شبکه مخاطبان به نمایش در آورند. دقیقا مانند گوگل و سایر پلتفرمهای تبلیغاتی، شما در این پلتفرم هم میتوانید بودجه تبلیغاتی خود را مشخص کرده و سپس نحوه پرداخت هزینه تبلیغات را بر اساس کانورژن یا ایمپرشن انتخاب نمایید.
تبلیغات فیسبوک برای چه کسبوکارهایی مناسب می باشد؟
مانند گوگل ادز، فیسبوک هم با توجه به تعداد کاربران بالایی که دارد؛ میتواند به عنوان یک گزینه مناسب تبلیغاتی برای اکثر کسبوکارها در نظر گرفته شود. توجه کنید که اگر در کنار افزایش ترافیک سایت خود، قصد جذب مخاطب و مشتری از پلتفرمهای شبکه های اجتماعی را نیز دارید؛ Facebook یکی از مناسبترین گزینهها برای تبلیغات است.
3- اینستاگرام ( Instagram )
یکی از محبوبترین پلتفرمهای سوشال مدیا در دنیا اینستاگرام می باشد که در کشور ایران نیز خیلی پرطرفدار شده است و به عنوان پرمخطب و پراستفادهترین شبکه مجازی در ایران شناخته میشود. جالبه که بدانید این شبکه اجتماعی فقط شامل ویدئوها و عکس های سرگرم کننده نبوده و بلکه به عنوان یک ابزار اصلیبرای بسیاری از کسبوکارهای آنلاین در نظر گرفته میشود.
موارد پایین لیستی از مدلهای مختلف تبلیغاتی در اینستاگرام را معرفی کرده است :
- تبلیغات تصویری: تبلیغات تصویری این شبکه که همراه با متن و CTA بوده و در فید اصلی این اپلیکیشن به کاربران نمایش داده میشود.
- تبلیغات ویدئویی: فرمتی که در آن استفاده از ویدئو به جای عکس، آن را از گزینه قبلی متفاوت میکند.
- تبلیغات Explore: همانطور که از نامش پیداست؛ این نوع از تبلیغات در صفحه اکسپلور اینستاگرام نمایش داده میشود.
- تبلیغات Carousel: استفاده از چندین عکس یا ویدئو همراه با CTA که همانند پستهای چند اسلایدی اینستاگرام نمایش داده میشوند.
- تبلیغات استوری: ویدئوها و تصاویر تبلیغاتی که در میان استوریها به مخاطبین نشان داده میشوند.
- تبلیغات ریلز: ویدئوهای تبلیغاتی کوتاهی که در میان اسکرول کردن ریلزهای اینستاگرام به کاربران نشان داده میشود.
نکته مهم: تمامی مدلهای تبلیغاتی مطرح شده در تبلیغات اینستاگرام و فیسبوک به دلیل وجود محدودیتها که در کشور ایران هست غیرقابل استفاده بوده و نمیتوان با استفاده از آنها مخاطبین ایرانی داخل کشور را هدف قرار داد. اما به لطف ایجاد کامیونیتی فارسی زبان در این پلتفرمها، کسبوکارهای ایرانی برای هدف قرار دادن کاربران داخل کشور ایران میتوانند از اینفلوئنسرها و پیجهای بزرگ ایرانی استفاده کنند.
تبلیغات شبکه اجتماعی اینستاگرام مناسب چه کسبوکارهایی است؟
درست می باشد که تبلیغات اینستاگرام به اندازه تبلیغ در گوگل نمیتواند تعداد مخاطبین زیادی را شامل شود. ولی این تبلیغات همیک گزینه مناسب برای کسبوکارهای نوپا می باشد؛ اللخصوص که بیشتره مخاطبان این شبکه از کاربران جوان تشکیل شده است.
کلام آخر که اگر شما به تازگی کسب و کار و آنلاین شاپ خود را در حوزه فروش آنلاین اینترنتی شروع کرده اید ؛ شبکه اجتماعی اینستاگرام و تبلیغ در آن یکی از بهترین گزینههایی می باشد که میتواند فروش خوبی را در ابتدای کار نصیب شما نماید. برترین پلتفرمهای تبلیغات آنلاین در سال 1403
4- یوتیوب (Youtube)
یوتیوب قویترین پلتفرم ویدیویی دنبا را دارد و هنگامی که حرف از تبلیغات ویدئویی به میان میآید؛ یوتیوب به عنوان قدرتمندترین پلتفرم این حوزه شناخته میشود. تبلیغات در یوتیوب یکی از گزینههای تبلیغاتی گوگل ادز میباشد؛ ولی تعداد بالای مخاطبین آن و گزینههای مختلف تبلیغاتی در این پلتفرم ما را مجبور کردند که در یک بخش مجزا به معرفی این نوع از تبلیغات بپردازیم.
موارد پایین لیستی از مدلهای مختلف تبلیغاتی در یوتیوب را معرفی کرده است :
- Non-skippable in-stream: ویدئوهای با طول 30 ثانیه که مخاطبین نمیتوانند آنها را رد کنند می باشد.
- Skippable in-stream: ویدئوهای تبلیغاتی که مخاطبان میتوانند پس از گذشت 5 ثانیه آن را رد کنند می باشد.
- Bumper: ویدئوهای تبلیغاتی با طول 7 ثانیه یا کمتر از این زمان که در اول، آخر و یا در وسط ویدئوها نمایش داده میشوند.
- In-feed: تبلیغاتی که در فید اصلی پلتفرم یوتیوب به مخاطبین نشان داده میشوند می باشد.
- Outstream: ویدئوهای تبلیغاتی که مختص مخاطبین دستگاههای موبایل بوده و در وبسایتهای همکار گوگل به نمایش در میآیند.
نحوه پرداخت هزینه در یوتیوب، 2 روش مختلف پرداخت را در اختیار کاربران خود قرار میدهد. روش اول : پرداخت به ازای هر کلیک (CPC) است که در آن زمانی شما هزینه پرداخت میکنید که مخاطبین شما بر روی ویدئو شما کلیک نمایند و وارد وبسایت شما شوند. روش دوم : اما مدل پرداخت به ازای هر بازدید (CPV) است که در آن پرداخت هزینه تبلیغات زمانی انجام میگیرد که کاربر ویدئو تبلیغاتی شما را تا انتها تماشا کرده باشد.
تبلیغات شبکه ویدیویی یوتیوب مناسب چه کسایی است؟
جالب می باشد اگر بدانید که تبلیغات یوتیوب نه تنها برای کسبوکارها و سایت هایی که خدمات ارائه میدهند، بلکه برای یوتیوبرها هم به عنوان یک گزینه مناسب برای دیده شدن در نظر گرفته میشود. این نوع از تبلیغات به واسطه دیده شدن توسط بسیاری از مخاطبین یوتیوب، این امکان را برای شما و تبلیغ شما فراهم میکند تا به کاربران هدف خود دسترسی پیدا کرده و به خوبی بتوانید آنها را جذب کسبوکار و یا کانال خود نمایید.
5- لینکدین (linkedin)
شبکه اجتماعی لینکدین به عنوان یکی از بزرگترین پلتفرم بیزینس محور سوشال مدیا در جهان شناخته میشود که با بیش از 2 میلیارد کاربر در آن فعالیت می کنند. شاید این موضوع را بتوان به عنوان یکی از بهترین مزیت های تبلیغ در لینکدین در نظر گرفت؛ چراکه این امکان را برای تبلیغ دهندگان فراهم نماید تا مخاطبان هدف خود را از میان کسایی انتخاب کنند که مستقیماً با کسبوکارهای هدفشان در ارتباط هستند.
ولی هنگامی که صحبت از تبلیغات میشود؛ شبکه اجتماعی لینکدین هم گزینههای مختلفی را در اختیار مخاطبان خود قرار میدهد. بعضی از مهمترین گزینههای تبلیغاتی در پلتفرم لینکدین عبارت اند از:
Carousel ads: مانند موارد مشابه دیگر، این تبلیغات نیز از چند اسلاید مختلف همراه با CTA تشکیل شده است.
Conversation ads: آنگونه که از نامش پیداست؛ این نوع تبلیغات امکان ایجاد مکالمه میان شما و افراد تصمیم گیرنده در یک کسبوکار را از طریق سیستم پیامرسان لینکدین فراهم نموده و گزینههای جذابی را در اختیارتان قرار میدهد.
Event ads: تبلیغاتی هدفمند که به منظور افزایش تعامل ایونتهای کاربران طراحی شده است.
Follower ads: مدلی از تبلیغات می باشد که با استفاده از آن میتوانید پروفایل خود را به منظور افزایش تعداد فالوورها به تعداد زیادی از کاربران نمایش دهید.
Message ads: پیامهای تبلیغاتی که آنها را طراحی کرده و با استفاده از پیامرسان لینکدین برای مخاطبان هدف خود ارسال میکنید.
Text ads: برای کاربرانی که می خواهند ترافیک سایت خود را افزایش دهند هم تبلیغات کلیکی موجود می باشد که ترافیک سایت شما را افزایش دهد.
توجه کنید که مانند فیسبوک و اینستاگرام ، تبلیغ به طور مستقیم در شبکه سوشیال مدیا لینکدین هم برای کاربران ایرانی دارای یک سری محدودیتها میباشد. ولی در این پلتفرم هم اینفلوئنسرها و پیجهای بزرگی وجود دارند که میتوان از پتانسیل مخاطبان آنها برای افزایش تعامل برند استفاده کرد.
تبلیغات شبکه سوشیال مدیا لینکدین مناسب چه کسایی است؟
تبلیغات در لینکدین با یک سری از محدودیتها برای کاربران ایرانی همراه است؛ ولی به لطف وجود کامیونیتی بزرگی از مخاطبین ایرانی در این شبکه، کسبوکارها میتوانند برند و وبسایت خود را به تعداد زیادی از کاربران ایرانی معرفی نمایند. در صورتی که به عنوان یک کسبوکار B2B در بازار شناخته شده و مشتریان هدف شما، شرکتها و کسبوکارهای بازار هستند؛ تبلیغات لینکدین یکی از بهترین گزینهها که میتواند کانکشن کسبوکار شما با سایر شرکتها را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
کلام آخر :
انتخاب مناسبترین پلتفرم برای تبلیغات آنلاین از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و تصمیمی است که نیاز به آنالیز هر یک از این شبکهها و تطبیق دادن کاربرد آنها با نیازهای کسبوکار شما میباشد. با استفاده از برترین پلتفرمهای تبلیغات آنلاین در سال 1403، میتوانید بهبود سئو و جلب ترافیک واقعی به وبسایت خود را تسهیل کنید. با ترکیب استراتژیهای تبلیغاتی مناسب و بهینهسازی محتوا، میتوانید موفقیت بیشتری در فضای آنلاین داشته باشید.
بهترین تبلیغات آنلاین در اینترنت کدام خواهد بود , بهترین شبکه اجتماعی برای تبلیغ کسبو کار , بهترین شبکه اجتماعی برای تبلیغ کسبو کار , کدام روش تبلیغاتی در سال 1403 موثرتر است؟ گوگل یا فیسبوک یا اینستاگرام , برترین پلتفرمهای تبلیغات آنلاین در سال 1403 , برترین پلتفرمهای تبلیغات آنلاین در سال 1403
مقاله هایی که ممکنه براتون جالب باشه :
دلایل عدم نمایش تبلیغات گوگل ادز و 4 راهکار برای آن
9 روش جادوئی برای کاهش هزینه کلیک ها در تبلیغات گوگل
آموزش تصویری 0 تا 100 نصب گوگل آنالیتیکس برای آنالیز وبسایت